asdfasfd

Εκδήλωση για τον τουρισμό και τις ευκαιρίες συνεργειών που δημιουργούνται στην ελληνική οικονομία

TOURISM_BANNER copy

Ο όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΝΕ διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση – ομιλία την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 μμ με θέμα:

»Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ
ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Les Lazaristes Art HotelDomotel (www.domotel.gr) που βρίσκεται απέναντι από την μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 16, Θεσσαλονίκη), με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αλεξόπουλο Κωνσταντίνο, CEO της αλυσίδας boutique και lifestyle ξενοδοχείων Domotel ΑΕ.

Υποστηρικτές

Στην εκδήλωση  συμμετέχει και θα παρουσιαστούν επίσημα στατιστικά στοιχεία για τον ελληνικό τουριστικό κλάδο ο τουριστικός φορέας INSETE με βασικό εταίρο τον ΣΕΤΕ και συνεταίρους την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), τον Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και την Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΕ) και θα μοιραστεί σχετικό έντυπο υλικό.

Επίσης θα γίνουν δηλώσεις των γενικών διευθυντών και ιδιοκτητών ξενοδοχείων των Συνδέσμων τουριστικών επιχειρήσεων της Ισπανίας και της Ιταλίας.

 

Σκοπός

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη τόσο των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της κάθε χώρας όσο και των αδύναμων σημείων που απαιτούν βελτίωση. Μέσω της συζήτησης και της ανάλυσης όλων των στοιχείων θα πέσει φως στις ευκαιρίες που γεννώνται για την δημιουργία συνεργειών μεταξύ του τουριστικού κάδου με τους υπόλοιπους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό, όπως ενδεικτικά:

  • Ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων
  • Ταξιδιωτικά και τουριστικά πρακτορεία
  • Επιχειρηματίες εστίασης και διασκέδασης
  • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ξενοδοχειακού εξοπλισμού
  • Ελεύθεροι επαγγελματίες (Μηχανικοί, Οικονομολόγοι, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Νομικοί, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι κ.ά.)
  • Διακοσμητές και Αρχιτέκτονες κλπ

 

Networking

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει Business Networking στο bar του ξενοδοχείου για να γνωριστούμε καλύτερα (καθένας πληρώνει ότι καταναλώνει)
Συμμετοχή – Εγγραφές

Μέλη και μη, δηλώνετε συμμετοχή πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία:

http://clubne.com/συμμετοχη-στην-ημεριδα-τουρισμου-του/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:

  • Σταυρόπουλος Χρήστος – 6944776041
  • Τζιώγας Χαράλαμπος – 6941599974

Χορηγός επικοινωνίας:

ERGON blog – www.ergonblog.gr

 

Προφίλ εταιρείας

Η Domotel είναι μια αλυσίδα πολυτελών boutique και lifestyle ξενοδοχείων, με το καθένα να αποτυπώνει τη μοναδικότητα των στοιχείων που το περιβάλλουν. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Καρδίτσα, Σύβοτα, Αράχωβα, Βόρας/ Καϊμάκτσαλαν.

Διαχειριζόμαστε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας εξαιρετικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη κάθε είδους ανάγκης τόσο των επαγγελματικών, όσο και των ταξιδιών αναψυχής σας.

Σαν επισκέπτης των ξενοδοχείων Domotel, θα απολαύσετε τις φιλικές και προσωποποιημένες υπηρεσίες μας που προκύπτουν από την βαθιά γνώση και τουριστική παιδεία των επαγγελματιών που αποτελούν την Ομάδα μας. Η κουλτούρα μας δομείται γύρω από την ανθρωποκεντρική φιλοξενία, με σκοπό να σας «κακομάθουμε», αποδίδοντας παράλληλα και μια αίσθηση του «σπιτιού μακριά από το σπίτι». »