asdfasfd

«Στρατηγική διείσδυσης σε αγορές του εξωτερικού»

%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%b5%cf%82

«Στρατηγική διείσδυσης σε αγορές του εξωτερικού»

Η συγκεκριμένη σύντομη εισήγηση, εστιάζεται μεθοδολογικά στον τρόπο και στα μέσα τα οποία πρέπει να χρησιμοποιεί ο υποψήφιος εξαγωγέας, για να μπορέσει σίγουρα να προχωρήσει στην διερεύνηση της συγκεκριμένης ξένης αγοράς και στην απόφαση του για την οριστική δραστηριοποίηση του. Θα αναφερθούν και θα αναλυθούν ηλεκτρονικές πηγές πληροφοριών καθώς και τα «10 βήματα για την επιλογή μιας ξένης χώρας». Στην συνέχεια θα γίνει εκτενής ανάλυση για την «Προσαρμογή στην Κουλτούρα της τοπικής αγοράς» με πολλά παραδείγματα και μεταφορά εμπειριών & παραδειγμάτων. Τα «Συνηθισμένα Λάθη των νέων εξαγωγέων» θα αναλυθούν και θα συζητηθούν με στόχο την «αποφυγή τους», καθώς επίσης θα αναλυθεί και η «Καθημερινότητα μιας μικρής εξαγωγικής επιχείρησης». Η εισήγηση θα κλείσει με τα «5 Πρακτικά Βήματα για τις πρώτες 100 ημέρες της Εξαγωγικής Προσπάθειας», καθώς και με 12 + 2 προτάσεις για την προώθηση των εξαγωγών.
    Η εγγραφή νέου μέλους γίνεται με την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής και την πληρωμή της συνδρομής για το πρώτο έτος. Η συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 100€/έτος
  • Παρακαλούμε δηλώστε έγγυρο email καθώς όλες οι ενημερώσεις θα γίνονται μέσω ηλ. αλληλογραφίας
Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ συνεχίζει την σειρά σεμιναρίων του , με ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα :
«Στρατηγική διείσδυσης σε αγορές του εξωτερικού»
και πως θα φτάσετε στις πρώτες 100 ημέρες της εξαγωγικής σας προσπάθειας!!!
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαιίου 2019 με ώρα έναρξης 20:45 στην Chalkos Gallery Ιουστινιανού 21 σε έναν πολύ όμορφο χώρο που παντρέυει αρμονιικά την τέχνη με το επιχειρείν και θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε και τα εργα νέων δημιουργών και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμα τον Κώστα Παρχαρίδη ιδιοκτήτητη της Chalkos Gallery της για την φιλοξενείά του.
 
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ Κωνσταντίνος Γεωργάκας
Το κυρίως μέρος του σεμιναρίου θα διαρκέσει περίπου 70-90 λεπτά και θα ακολουθήσουν ενεργός διάλογος και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!
 
 
 
Λίγα Λόγια για το σεμινάριο
 
 
Η συγκεκριμένη σύντομη εισήγηση, εστιάζεται μεθοδολογικά στον τρόπο και στα μέσα τα οποία πρέπει να χρησιμοποιεί ο υποψήφιος εξαγωγέας, για να μπορέσει σίγουρα να προχωρήσει στην διερεύνηση της συγκεκριμένης ξένης αγοράς και στην απόφαση του για την οριστική δραστηριοποίηση του. Θα αναφερθούν και θα αναλυθούν ηλεκτρονικές πηγές πληροφοριών καθώς και τα «10 βήματα για την επιλογή μιας ξένης χώρας». Στην συνέχεια θα γίνει εκτενής ανάλυση για την «Προσαρμογή στην Κουλτούρα της τοπικής αγοράς» με πολλά παραδείγματα και μεταφορά εμπειριών & παραδειγμάτων. Τα «Συνηθισμένα Λάθη των νέων εξαγωγέων» θα αναλυθούν και θα συζητηθούν με στόχο την «αποφυγή τους», καθώς επίσης θα αναλυθεί και η «Καθημερινότητα μιας μικρής εξαγωγικής επιχείρησης».
Η εισήγηση θα κλείσει με τα «5 Πρακτικά Βήματα για τις πρώτες 100 ημέρες της Εξαγωγικής Προσπάθειας», καθώς και με 12 + 2 προτάσεις για την προώθηση των εξαγωγών.
 
Στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα διανεμηθεί σχετικό υποστηρικτικό υλικό, που θα καλύπτει τις επί μέρους πληροφορίες και θα προβληθούν και σχετικά «υποστηρικτικά» videos.
 
 
 
Σύντομο Βιογραφικό Ομιλητή
 
 
ς είναι Tελειόφοιτος (X’ 71) του Kολλεγίου Aθηνών (Athens College) και Διπλωματούχος του Institut Français d’ Athènes (Diplôme d’ Etudes Supérieures). Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), με μεταπτυχιακές σπουδές (MASTER’S) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Management από το Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κοινωνικών Επιστημών της Τουλούζης, Γαλλίας και Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph D) στη «Στρατηγική και Marketing» από το Université de Paris ΙΧ Dauphine, Γαλλίας.
 
Η 40χρονη επαγγελματική του πορεία σαν Σύμβουλος και Διευθυντικό στέλεχος, βρίσκεται στους χώρους των ΠΩΛΗΣΕΩΝ, του MARKETING, του MANAGEMENT, του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, των ΕΞΑΓΩΓΩΝ & της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Eχει συνεργαστεί με περισσότερες από 250 επιχειρήσεις κυρίως της Β. Ελλάδος.
 
Ο Δρ Κωνσταντίνος Γεωργάκας έχει διδάξει από το 1988 στην Ιδιωτική (ICBS THESSALONIKI, ATHENS & LARISSA BUSINESS COLLEGE WINCHESTER UNIVERSITY, UK & CITY COLLEGE – SHEFFIELD UNIVERSITY, UK) και στην Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης, Kιλκίς & Λάρισας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας-Μεταπτυχιακά τμήματα ΜΒΑ, Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ & ΔΠΘ, Ανοικτό Πανεπιστήμιο κλπ.), θέματα ΠΩΛΗΣΕΩΝ & MARKETING, στην ΕΕΔΕ, καθώς και σε προγράμματα επιμόρφωσης των επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ. Επίσης κάθε χρόνο εκπαιδεύει περισσότερα από 150 στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες σε ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια σε θέματα της ειδικότητας του.
 
Eχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια πάνω στον κλάδο των ΚΞΓ, μέσω του PALSO, του EUROPALSO, του QLS, του ELT NEWS και της INPUT ON EDUCATION, με περισσότερες από 20 δημόσιες παρουσιάσεις, ενώ ήταν ο ΚΕΥΝΟΤΕ SPEAKER στο 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON MANAGEMENT OF TECHNOLOGICAL CHANGES, που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Αλεξανδρούπολη.