Γιατι;

Έχοντας ως σύνθημα το χτίσιμο επιχειρηματικής κουλτούρας και ως βασικό μοχλό γι αυτό την ενότητα μεταξύ των μελών μας, ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας (ΝΕ), προσφέρει στα μέλη του όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται ένας (νυν ή και εν δυνάμει) επιχειρηματίας από την σύλληψη μιας ιδέας και την ίδρυση μέχρι και την υλοποίηση, διατήρηση και ανάπτυξη της επιχείρησης σε όλα τα επίπεδα.

Σε καμία περίπτωση ο ΝΕ δεν αποτελεί εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων. Αποτελεί έναν όμιλο, μια ομάδα δραστήριων, ενεργών επαγγελματιών και επιχειρηματιών που έχουν διάθεση να επιχειρήσουν και να αναπτυχθούν μέσω συλλογικής προσπάθειας, προσφέροντας ο ένας στον άλλον την κατάλληλη σε κάθε περίσταση υποστήριξη που θα λύσει τελικά κάποιο πιθανό πρόβλημα που θα προκύψει.

Για να επιτευχθεί η παραπάνω διαδικασία, ο ΝΕ δημιούργησε ένα πολύ ισχυρό σύνολο προνομίων που έχουν αποκλειστικά τα μέλη του και προάγουν την επαγγελματική δικτύωση, την συνεχή επιμόρφωση σε απτά θέματα του επιχειρείν, την βελτίωση, την αλληλοϋποστήριξη, την εμπιστοσύνη, την δημιουργία συνεργειών και συνεργασιών και πολλά άλλα.

Τα 10+1 προνόμια των μελών του ΝΕ

1 Θέση σε έντυπο οδηγό που χρησιμοποιείται σε συμμετοχές του Ομίλου σε μεγάλες εκδηλώσεις (εκθέσεις, συνέδρια, διασκέψεις κλπ)

2 Δωρεάν συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές σε μεγάλες εταιρείες όλων των δραστηριοτήτων και γνωριμία με υψηλόβαθμα στελέχη αυτών

3 Δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του Ομίλου και σε πιστοποιημένα σεμινάρια

4 Δωρεάν προβολή σε εκδηλώσεις όπου ο ΝΕ είναι διοργανωτής (σε προσκλήσεις, banners, οθόνες, μέσω διαφημιστικών εντύπων κλπ)

5 Προνομιακή τιμολόγηση συμμετοχής σε γενικές και κλαδικές εκθέσεις

6 Πρόσβαση στη λίστα μελών του ΝΕ με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας

7 Πρόσβαση σε δίκτυο επιχειρήσεων με αμοιβαίες ειδικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες

8 Δωρεάν συμμετοχή σε κλειστού τύπου εκδηλώσεις με εκλεκτούς ομιλητές, εκπαιδευτές κ.ά.

9 Στοχευμένη ενημέρωση για θέματα επιχειρηματικότητας (νομικά, φορολογικά, επενδυτικά κ.ά.)

10 Προώθηση προβλημάτων και προτάσεων στους αρμόδιους φορείς

+1 Διασύνδεση με τα παραρτήματα και τους αδελφοποιημένους επιχειρηματικούς ομίλους εξωτερικού για ομαλή είσοδο στις αγορές του εξωτερικού (ΗΠΑ, Μεγ. Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, ΗΑΕ, Ρωσία κ.ά.)